המתכון הזה נוצר עבור 3 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מטגנים את הבצל בשמן זית עד להזהבה.
מוסיפים את הפטריות, השום והג'ינג'ר. מטגנים קלות ומורידים מהאש.
מקררים את תערובת הפטריות, ומוסיפים את הכוסברה ואת הסויה.
מפוררים היטב את הטופו ומוסיפים לתערובת הפטריות.
מוסיפים את הקמח ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה.
יוצרים כשש קציצות, טובלים את הקציצות בשומשום ומטגנים את הקציצות בשמן חצי עמוק עד להשחמה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0