המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את התנור ל-190 מעלות.
פורסים את הגזרים. מפרקים את הכרובית לפרחים קטנים. מרתיחים מים בסיר גדול ומבשלים את הירקות במשך 10 דקות. מסננים ומעבירים למעבד מזון.
חותכים את הבצל לרבעים ומוסיפים גם אותו למעבד המזון. טוחנים עד לקבלת תערובת קצוצה דק, אך לא מחיתית.
מעבירים את התערובת לקערה, מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים היטב.
מרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה ומשמנים את הנייר. יוצרים מהתערובת קציצות ומסדרים בתבנית. מרססים או מברישים במעט שמן.
אופים את הקציצות כ-30 דקות.
הופכים ואופים 15-10 דקות נוספות, עד להזהבה. בתיאבון! *ניתן להמיר את פירורית הזהב בקמח חומוס או שיבולת שועל, באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0