המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קוצצים גס את הכרישות (חלק לבן וירוק בהיר בלבד. מהירוק הכהה נפטרים) ומרתיחים בסיר עם הרבה מי מלח למשך 20 דקות.
מסננים, מעבירים למעבד מזון ומרסקים בפוסלים קצרים עד שהכרישה טחונה, אבל לא הופכת למחית. מוציאים לקערה וסוחטים עם הידיים ב-100%.
מחזירים את הכרישה הסחוטה לקערה ומוסיפים את הביצים, הבשר והתבלינים. מערבבים היטב. מוסיפים קמח מצה, כף אחרי כף, רק עד שהתערובת מסמיכה מספיק להכנת קציצות קטנות ושטוחות.
מגלגלים את הקציצות בעוד קמח מצה ומטגנים משני הצדדים.
מגישים חם או קר. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0