המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לבשל את העגבניות עם שמן, שום, בזיליקום, מלח, פפריקה מתוקה ומים בסיר רחב.
לערבב היטב את כל שאר המצרכים עם העוף הטחון.
ליצור קציצות עגולות וקטנות בידיים רטובות ולהכניס לתוך הרוטב שבסיר.
לבשל כ-40 דקות, מידי פעם לנער מעט את הסיר (למניעת חריכת הקציצות).
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0