המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מניחים בקערה את כל המרכיבים לקציצות ומערבבים לתערובת אחידה, מקררים שעה.
צרים קציצות מאורכות ושטוחות מעט, טובלים אותן בפירורי לחם ומטגנים משני הצדדים, עד להזהבה.
מחממים שמן בסיר כבד, מוסיפים בצל, כרוב וגזר ומטגנים עשר דקות, בוחשים מדי פעם.
מוסיפים את העגבנייה ומתבלים במרק תיבול עוף, מלח ופלפל.
מוסיפים כוס מים ומביאים לרתיחה. מבשלים על להבה נמוכה, עד שהכרוב רך ואין רוטב בסיר.
טועמים ומשפרים תיבול. מגישים חם עם הקציצות והפתיתים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0