המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מטגנים בצל אחד עם שמן וכורכום עד הזהבה. מניחים בצד לצינון.
אחרי צינון מוסיפים לבצל את העוף, פירורית זהב, ביצים, כוסברה קצוצה דק, נענע קצוצה דק, קארי, מלח ופלפל לפי הטעם, ולשים היטב. מניחים בצד לאיחוד טעמים.
מטגנים בסיר רחב ושטוח שני בצלים, מוסיפים פפריקה ומלח ופלפל לפי הטעם.
מוסיפים את רוטבי הפרפקטו ו-2 כוסות מים ומערבבים. מביאים לרתיחה.
מכדררים את הקציצות לתוך הרוטב, מפזרים ביניהן את האפונה.
מבשלים 15 דקות על להבה בינונית. ועוד 15 דקות על להבה נמוכה.
אפשר להגיש על מצע של אורז לבן.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0