המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שוטפים את הבורגול במים ומסננים.
מחממים סיר עם כף שמן זית.
מוסיפים את הבורגול ומערבבים מעט.
מוסיפים 2 כוסות מי ברז, מלח, פלפל וכמון. מבשלים עד שהמים מתאדים והבורגול מתרכך.
מכינים את הקציצות: מחממים תנור ל-180 מעלות. מערבבים בקערה את הבורגול עם העוף הטחון. מוסיפים שום כתוש, מלח ופלפל. מערבבים היטב.
יוצרים קציצות ומניחים אותן בתבנית עם נייר אפייה. מכניסים לתנור ל-25 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0