המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
קוצצים בסכין את חזה העוף לקוביות קטנות ומעבירים לקערה.
קוצצים את עלי הכוסברה ומצרפים לעוף. מוסיפים גם את החלמון, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים לתערובת אחידה.
מחממים את השמן במחבת בינונית (מומלץ טפלון). יוצרים מהעיסה קציצות שטוחות ומטגנים על להבה בינונית-גבוהה, כ-4 דקות מכל צד.
מומלץ לטגן את הקציצות סמוך להגשה. את העיסה מומלץ להכין שעות אחדות מראש.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0