המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את כל המצרכים של הקציצות לתערובת אחידה.
מטגנים בסיר עם מעט שמן את בצל ונותנים לו להשחים מעט. מוסיפים את הפירות היבשים ומוסיפים את אותם התבלינים ששמנו בקציצות לפי הטעם ומערבבים.
מוסיפים מים לכיסוי הפירות ומביאים לרתיחה.
עושים קציצות מאורכות (כמו קבב) וזורקים לתוך הסיר.
מביאים לרתיחה, מכסים מנמיכים את האש ומבשלים כחצי שעה עד 40 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0