המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
חותכים את הבצל המקולף לארבע. מוסיפים את הבצל, הג'ינג'ר, השום, והכוסברה לקערה. מעבדים את החומרים בעזרת מעבד מזון ידני.
מוסיפים את חומרי הקציצות לקערה, ומערבבים עד שמתקבל מרקם אחיד. יוצרים קציצות שטוחות.
מוסיפים לקערה את השומשום. טובלים את הקציצות בשומשום, ומצפים בשני הצדדים.
מניחים את הקציצות במחבת עם שמן טיגון חם, ומטגנים עד שהשומשום מקבל גוון זהוב. מוציאים את הקציצות מהמחבת, ומניחים בכלי עם נייר סופג.
מומלץ להגיש עם טחינה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0