לחצת על קישור של צד שלישי ואתה עומד לעזוב את דף האינטרנט bishulim.il. אנא שים לב שאין לנו שליטה על פלטפורמות צד שלישי אלה ואיננו תומכים או מקבלים כל אחריות או חבות לגביהן, לרבות התוכן שלהן או הפונקציות שלהן. לכן, האינטראקציה שלך עם פלטפורמות אלה היא על אחריותך בלבד. איננו מקבלים אחריות על פלטפורמות צד שלישי אלה ועל התנאים וההגבלות שלהן. מידע נוסף בתנאי השימוש שלנו כאן
המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
טוחנים במעבד מזון את התירס, מלח והשום.
מעבירים את העיסה לקערה.
מוסיפים את העוף ומערבבים היטב.
מוסיפים את הביצים ומערבבים היטב.
מוסיפים בהדרגה פירורית זהב ומערבבים, בודקים את המרקם, עד שהעיסה יציבה.
יוצרים קציצות בגודל אחיד, בערך 50 גרם לכל קציצה.
מחממים מחבת עם מעט שמן זית ומטגנים את הקציצות משני הצדדים עד השחמה יפה.
להכנת הקטשופ הסגול - טוחנים יחד את הקטשופ, הסלק וקורט מלח עד לקבלת מרקם חלק.
מגישים את הקציצות לצד הקטשופ ופתיתים עם בצל.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0