המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קוצצים דק-דק את הכוסברה והפטרוזיליה.
מגרדים בפומפייה דקה, בצל ותפוח אדמה שיצא כמו מחית.
מערבבים עם הבשר ומוסיפים כמון וממליחים ומפלפלים לפי הטעם.
מניחים אותם על מחבת פסים, שתי דקות מכל צד ואוכלים בתאבון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0