המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מפשירים את פילה הדגים, שוטפים, סוחטים היטב וטוחנים.
מערבבים יחד עם כל מצרכי הקציצות, עד לקבלת תערובת אחידה.
מכניסים את העיסה למקרר ל-60 דקות.
מכינים קציצות מהתערובת ומטגנים משני הצדדים עד הזהבה.
הכנת הרוטב: מטגנים בצל קצוץ עם שום ועגבנייה.
מוסיפים מים, רסק עגבניות, מלח, פלפל שחור וגריל דג ומביאים לרתיחה.
מכניסים את קציצות הדגים המטוגנים ומבשלים יחד כ-20 דקות. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0