המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מפשירים את פילה הדגים, שוטפים, סוחטים היטב וטוחנים.
מערבבים יחד עם כל מצרכי הקציצות, עד לקבלת תערובת אחידה.
מכניסים את העיסה למקרר ל-60 דקות.
מכינים קציצות מהתערובת ומטגנים משני הצדדים עד הזהבה.
הכנת הרוטב: מטגנים בצל קצוץ עם שום ועגבנייה.
מוסיפים מים, רסק עגבניות, מלח, פלפל שחור וגריל דג ומביאים לרתיחה.
מכניסים את קציצות הדגים המטוגנים ומבשלים יחד כ-20 דקות. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0