המתכון הזה נוצר עבור 17 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
למתכון פרווה: מקלפים וחותכים את תפוחי האדמה לקוביות ומבשלים במים עד שהם רכים.
מסננים את התפו"א המבושלים במשך מספר דקות.
לאחר מכן מועכים את תפוחי האדמה בקערה לכדי פירה ומוסיפים ביצה אחת ופירורי לחם בהדרגה. מערבבים מפעם לפעם.
מוסיפים את התבלינים לפי הטעם.
כאשר העיסה אינה דביקה,יוצרים ממנה עיגולים בגודל כדורי פינג פונג ומועכים קלות.
טורפים ביצה בצלחת נפרדת ובצלחת נוספת מפזרים פירורי לחם.
טובלים בביצה, לאחר מכן בפירורי לחם ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.
למתכון בשרי: עושים את אותו הדבר - בתוספת בשר טחון.
את הבשר הטחון שמים במחבת עם מעט מעט מים ומוסיפים תבלינים לפי הטעם: קארי, מלח, כורכום ומעט פלפל שחור.
מערבבים עד שהבשר הופך מאדום לחום.
בזמן יצירת כדורי הפינג פונג,יוצרים מעין גומה,שמים כפית בשר ,סוגרים וטובלים בביצה לאחר מכן בפירורי לחם ומטגנים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0