מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם, מקלפים ומועכים לפירה חלק. מצננים.
שלב 2
0 דקות
מערבבים את הפירה עם ביצה וקמח, אם צריך מוסיפים עוד מעט קמח בכדי להגיע למרקם של בצק רך, כזה שיאפשר עיבוד נוח של הכופתאות. מתבלים במלח ופלפל.
שלב 3
0 דקות
מכינים את המלית: במחבת עם מעט שמן מטגנים את הבצל עד שמזהיב ומוסיפים שום. מטגנים עוד דקה ומוסיפים את הבשר. ממשיכים לטגן עד שהבשר הופך פירורי ומשחים מעט. מתבלים ומוסיפים עגבניות ופטרוזיליה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים עוד כ-15 דקות, עד שהתערובת כמעט יבשה.
שלב 4
0 דקות
לוקחים כף מהפירה ומשטחים לעיגול שטוח על כף היד. במרכז מניחים כפית ממלית הבשר וסוגרים את "בצק" תפוחי האדמה סביבה. מעצבים כדור, מקמחים ומניחים על מגש מקומח. בעת העיבוד מרטיבים מידי פעם את הידיים, למניעת הידבקות.
שלב 5
0 דקות
במחבת רחבה מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים עד שהכופתאות זהובות. סופגים על מגבת נייר, ומגישים חם.
שלב 1
מתוך
5
מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם, מקלפים ומועכים לפירה חלק. מצננים.
שלב 2
מתוך
5
מערבבים את הפירה עם ביצה וקמח, אם צריך מוסיפים עוד מעט קמח בכדי להגיע למרקם של בצק רך, כזה שיאפשר עיבוד נוח של הכופתאות. מתבלים במלח ופלפל.
שלב 3
מתוך
5
מכינים את המלית: במחבת עם מעט שמן מטגנים את הבצל עד שמזהיב ומוסיפים שום. מטגנים עוד דקה ומוסיפים את הבשר. ממשיכים לטגן עד שהבשר הופך פירורי ומשחים מעט. מתבלים ומוסיפים עגבניות ופטרוזיליה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים עוד כ-15 דקות, עד שהתערובת כמעט יבשה.
שלב 4
מתוך
5
לוקחים כף מהפירה ומשטחים לעיגול שטוח על כף היד. במרכז מניחים כפית ממלית הבשר וסוגרים את "בצק" תפוחי האדמה סביבה. מעצבים כדור, מקמחים ומניחים על מגש מקומח. בעת העיבוד מרטיבים מידי פעם את הידיים, למניעת הידבקות.
שלב 5
מתוך
5
במחבת רחבה מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים עד שהכופתאות זהובות. סופגים על מגבת נייר, ומגישים חם.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0