המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים קלות את הבצל עם מעט מאוד שמן עד להשחמה.
בקערה עמוקה מערבבים את כל החמרים ללא הביצים הקשות ומניחים כ-30 דקות לספיגת כל הטעמים.
מניחים נייר פרגמנט בתבנית פיירקס עמוקה ומורחים מעט שמן.
צרים מהתערובת כדור ומשטחים מעט לצורת כדור בייסבול.
חורצים צד אחד בכדור ומחדירים לכל האורך אחת אחרי השניה את הביצים הקשות וסוגרים את כדור הבשר טוב כדי שלא יפתח.
עוטפים טוב את כדור הבשר בנייר הפרגמנט מכל הצדדים, מכסים במכסה של הפיירקס ומכניסים לתנור ל-200 מעלות לכ-35 דקות.
מוציאים מהתנור להתקררות,
לפני ההגשה פורסים לעובי כ-2 ס"מ ומגישים.
אפשר להכין רוטב פיטריות או רוטב בשר וליצוק על הבשר בזמן ההגשה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0