המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
פורסים את התפוחים דק מאוד, ומניחים בקערה עם מים ומעט מיץ לימון לכמה דקות. מסננים ושומרים את הנוזל.
מוסיפים לתפוחים סוכר וניל, סוכר חום ודבש, ומערבבים.
מערבבים שברי מצה, סוכר, שקדים וקינמון. מוסיפים חמאה ומערבבים עד שהחמאה נספגת.
מחלקים את התפוחים לכלים אישיים חסיני חום ודוחסים מעט. מכסים בתערובת הפירורים בלי להדק. מטפטפים על כל מנה 2 כפות מהנוזל שנותר בקערת התפוחים.
אופים כ-20 דקות בתנור שחומם ל-180 מעלות, עד להזהבה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0