המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
במיקסר מערבלים את כל החומרים למעט החמאה כ-3 דקות.
מוסיפים את החמאה ולשים עוד 5 דקות. מכסים את הקערה ומכניסים למקרר למשך הלילה.
מחלקים את הבצק לשניים. מרדדים כל חלק בנפרד למלבן 25 על 10 ס"מ.
מורחים מחצית מקופסת ממרח האגוזים על כל שטח הבצק, מגלגלים לרולדה, חוצים לכל האורך בסכין חדה וקולעים צמה בצורת בורג.
מניחים בתבנית אפייה מאורכת, מברישים בביצה טרופה ומתפיחים לשעה.
אופים כחצי שעה בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות.
כשהעוגות חמות מברישים אותן בסירופ הסוכר.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0