המתכון הזה נוצר עבור 15 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את כל חומרי הבצק לתערובת אחידה ומכסים במגבת לשעתיים.
מוציאים את הבצק ומקמחים, מחלקים אותו ל-20 חלקים.
כל חלק פורסים וממלאים בכף ממרח חלבה ומקפלים לסהרונים.
מכסים את העוגיות, שוב, שעה במגבת להתפחה.
מחממים תנור ל-180 מעלות, וע"ג נייר אפייה בתבנית מסדרים את הקרואסונים ומברישים בביצה טרופה.
מכניסים לתנור ל-20 דקות ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0