המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לערבב את הקמח, השמרים המומסים, השמן, הסוכר, סוכר הוניל, הביצים ו-1.5 כוסות מים פושרים לבצק אחיד וחלק.
לחלק את הבצק ל-8 חלקים, כל חלק לרדד עם מערוך, למרוח מרגרינה ולקפל (כמו בצק עלים).
להשאיר במקרר לנוח למשך לילה שלם.
למחרת פותחים לעיגול וחותכים ל-6-8 (כמו משולשי פיצה).
בבסיס הרחב של המשולש להניח 1או 2 קוביות שוקולד ולגלגל.
להניח בתבנית על נייר אפייה, למרוח ביצה ולפזר שומשום.
לאפות בחום בינוני גבוה למשך 20 דקות בערך.
להכנת הסירופ לערבב כוס סוכר, חצי כוס מים ומעט מיץ לימון.
למרוח במברשת מיד לאחר האפייה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0