המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שוברים את השוקולד לקוביות, וממיסים בבן מארי (סיר כפול כשבתחתית מים רותחים), אפשר גם להמיס במיקרו.
מוסיפים לאט לאט את השמנת המתוקה לתוך השוקולד המומס, עד שכל השמנת מתאחדת עם השוקולד.
מורחים בזריזות על העוגה, ומחזירים למקרר כדי שהציפוי יתקשה. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0