מכינים את העוגיות: מכניסים לקערת מערבל עם וו לישה את החמאה ואבקת הסוכר ומערבלים עד לקבלת עיסה אחידה. מנפים פנימה את הקמח, הקורנפלור והקקאו. מוסיפים את המים הקרים ומערבלים ערבול קצר בלבד, רק עד לקבלת בצק אחיד (אם הבצק דביק מדי מוסיפים 2-3 כפות קמח).
שלב 2
0 דקות
מחממים תנור ל-170 מעלות.
שלב 3
15 דקות
מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח ומרדדים לעלה בעובי 3-4 מ"מ. קורצים עיגולים בקוטר של כ-7 ס"מ, מעבירים לתבנית ואופים כ-15 דקות. מצננים על רשת.
שלב 4
0 דקות
מכינים את הציפוי: ממיסים שוקולד ושמן בבאן מרי (סיר עם מים רותחים ובתוכו סיר קטן יותר) או במיקרוגל. בוחשים לקרם חלק.
שלב 5
0 דקות
מרכיבים את הקרמבו: מניחים על כל עוגייה כדור גלידת וניל, יוצקים שוקולד מומס, מפזרים סוכריות ומגישים מיד, או מעבירים למקפיא עד להגשה.
שלב 6
0 דקות
טיפ לממהרים: במקום להכין בצק לעוגיות, ניתן לקנות ביסקוויטים עגולים מוכנים. ובמקום להכין גנאש שוקולד, ניתן להשתמש בסירופ שוקולד מוכן.
שלב 1
מתוך
6
מכינים את העוגיות: מכניסים לקערת מערבל עם וו לישה את החמאה ואבקת הסוכר ומערבלים עד לקבלת עיסה אחידה. מנפים פנימה את הקמח, הקורנפלור והקקאו. מוסיפים את המים הקרים ומערבלים ערבול קצר בלבד, רק עד לקבלת בצק אחיד (אם הבצק דביק מדי מוסיפים 2-3 כפות קמח).
שלב 2
מתוך
6
מחממים תנור ל-170 מעלות.
שלב 3
מתוך
6
מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח ומרדדים לעלה בעובי 3-4 מ"מ. קורצים עיגולים בקוטר של כ-7 ס"מ, מעבירים לתבנית ואופים כ-15 דקות. מצננים על רשת.
שלב 4
מתוך
6
מכינים את הציפוי: ממיסים שוקולד ושמן בבאן מרי (סיר עם מים רותחים ובתוכו סיר קטן יותר) או במיקרוגל. בוחשים לקרם חלק.
שלב 5
מתוך
6
מרכיבים את הקרמבו: מניחים על כל עוגייה כדור גלידת וניל, יוצקים שוקולד מומס, מפזרים סוכריות ומגישים מיד, או מעבירים למקפיא עד להגשה.
שלב 6
מתוך
6
טיפ לממהרים: במקום להכין בצק לעוגיות, ניתן לקנות ביסקוויטים עגולים מוכנים. ובמקום להכין גנאש שוקולד, ניתן להשתמש בסירופ שוקולד מוכן.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0