המתכון הזה נוצר עבור 15 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לציפוי: מחממים במחבת את השמנת, מוסיפים את השוקולד ומערבבים היטב עד לקבלת מרקם אחיד.
למקצפת: מחממים בסיר שני ליטר מים, מביאים לרתיחה ומניחים בתוכו סיר נוסף (כך שתחתית הסיר השני לא תבוא במגע עם המים).
מניחים את החלבונים והסוכר בתוך הסיר העליון ומערבבים 10 דקות (בישול בן מארי - בישול על אדי המים הרותחים בסיר התחתון).
מוזגים את תערובת הסוכר והחלבונים לקערת המיקסר, ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה. מעבירים לקערה.
מוסיפים לקצפת את סוכר הווניל ומערבבים היטב באופן ידני.
להרכבה: מסדרים על משטח העבודה 15 זוגות פתי בר.
מורחים על צד אחד מקצפת בנדיבות, ומצמידים מעל פתי בר נוסף ולוחצים מעט, כמו קסטה. מנקים את שאריות הקצפת.
טובלים את ארבעת צידי הקסטה בציפוי השוקולד החם.
אופציה לקישוט: לאחר השלמת הציפוי, ניתן לטבול את צידי הקסטה בסוכריות צבעוניות, קוקוס או אגוזים מרוסקים.
מסדרים את יחידות הקסטה על גבי נייר אפייה, ומכניסים למקרר ל-30 דקות, ומגישים! בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0