מוסיפים את החמאה והסוכר למחבת רחבה וממיסים תוך ערבוב, יוצקים למחבת את מיץ הלימון, תמצית הווניל, וכן את גרידת הלימון. מביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב, ומבשלים במשך כ-2 דקות.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים למחבת את פלחי התפוחים, מתבלים בקינמון, מערבבים ומבשלים במשך כ-3 דקות.
שלב 4
0 דקות
מוציאים את פלחי התפוחים מהמחבת, ומעבירים לכלי חסין חום המשומן בחמאה. מוסיפים לכלי את האוכמניות ואגוזי המלך הגרוסים גס.
שלב 5
0 דקות
מעבירים לקערה את הקמח, הסוכר, קוביות החמאה, וכן את השקדים. לשים את התערובת עם כפות הידיים, תוך כדי יצירת פרורי בצק.
שלב 6
0 דקות
מפזרים את פירורי הבצק על התפוחים מבלי להדק.
שלב 7
0 דקות
מכניסים את הכלי לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות, ואופים במשך ב-30 דקות, עד שפירורי הבצק מקבלים גוון זהוב.
שלב 8
0 דקות
מגישים הקרמבל חמים, לצד גלידת וניל או קצפת.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
8
קולפים את התפוחים וחותכים ל-8 פלחים כל אחד.
שלב 2
מתוך
8
מוסיפים את החמאה והסוכר למחבת רחבה וממיסים תוך ערבוב, יוצקים למחבת את מיץ הלימון, תמצית הווניל, וכן את גרידת הלימון. מביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב, ומבשלים במשך כ-2 דקות.
שלב 3
מתוך
8
מוסיפים למחבת את פלחי התפוחים, מתבלים בקינמון, מערבבים ומבשלים במשך כ-3 דקות.
שלב 4
מתוך
8
מוציאים את פלחי התפוחים מהמחבת, ומעבירים לכלי חסין חום המשומן בחמאה. מוסיפים לכלי את האוכמניות ואגוזי המלך הגרוסים גס.
שלב 5
מתוך
8
מעבירים לקערה את הקמח, הסוכר, קוביות החמאה, וכן את השקדים. לשים את התערובת עם כפות הידיים, תוך כדי יצירת פרורי בצק.
שלב 6
מתוך
8
מפזרים את פירורי הבצק על התפוחים מבלי להדק.
שלב 7
מתוך
8
מכניסים את הכלי לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות, ואופים במשך ב-30 דקות, עד שפירורי הבצק מקבלים גוון זהוב.
שלב 8
מתוך
8
מגישים הקרמבל חמים, לצד גלידת וניל או קצפת.
בתיאבון!
הערות 0