המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מנפים את הקמח לקערה, מוסיפים ביצים, מלח, חלב, מים ושמן, מערבבים (במערבל או טורפים ידנית), עד לקבלת בלילה אחידה.
מחממים מחבת עם שמן, ויוצקים כמות של מצקת לכל קרפ ומשטחים אותה על פני כל המחבת.
מטגנים עד שהקצוות מתחילים להשחים והופכים. מוסיפים שמן למחבת אחרי כל 3 קרפים.
מגישים חם לצד ממרח או סירופ שאוהבים. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0