המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
למילוי: מערבבים את גבינת הכנען עם מעט מלח, פלפל לבן ו-3 ביצים עד שמתקבלת עיסה אחידה (מי שאוהב מלוח יותר אפשר להוסיף גבינה בולגרית במקום המלח).
לבצק: לשים קילו קמח עם חצי כפית סודה לשתיה, מוסיפים 2 ביצים וכוס ורבע של מים פושרים עם כפית מלח.
מרדדים את הבצק לעובי הכי דק שניתן, יוצרים עיגולים עם כוס. לכל עיגול שמים מילוי באמצע ומקפלים כך שהשוליים צמודים ומהדקים.
יש להרתיח מים, ולתוכם להכניס את הקרפעלך.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0