המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מתבלים את קוביות הבטטה במלח ופלפל לבן, ואופים כ-20 דק' עד ריכוך. מצננים ומועכים.
מטגנים את הבצל עם אורגנו בשמן זית וחמאה, במשך 2-3 דק'.
מוסיפים שום, וכשמתחיל להזהיב מוסיפים את הבטטה המעוכה. מתבלים במלח, פלפל ומוסקט.
מצננים את המחית, מוסיפים פרמזן, מסקרפונה וחלמון, מערבבים ומתקנים תיבול.
מערבלים את כל החומרים במעבד מזון, עד לקבלת כדור בצק. עוטפים בניילון ומניחים לשעה במקרר.
להכנת הרביולי: מרדדים את הבצק לעלה בעובי מ"מ אחד, מניחים תלוליות מן המלית על הבצק, במרווחים של 3 ס"מ, ומרטיבים את הבצק מסביב במים.
מהדקים את הבצק מסביב למליות וחותכים לריבועים.
מטגנים שום ומרווה כדקה בשמן זית. מוסיפים יין ולימון, מביאים לרתיחה ומצמצמים לחצי. מתבלים ומוסיפים את החמאה בהדרגה ומערבבים עד שהיא נבלעת, ומסמיכים במשך דקה.
את הרביולי מבשלים בסיר עם מי מלח שרתחו במשך עשר דקות, מסננים ואוכלים בתאבון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0