המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ממיסים את החמאה בסיר. מוסיפים מעט שמנת ואז את הגבינות, ומבשלים על אש קטנה תוך כדי בחישה, עד שהגבינות נמסות.
מוסיפים בהדרגה את שאר השמנת ומערבבים. מתבלים במלח ובפלפל, מערבבים ומורידים מהאש.
מבשלים את הרביולי לפי הוראות היצרן.
מסדרים את הרביולי על הצלחת, ויוצקים מעל את הרוטב. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0