במחבת או סיר נפרד מטגנים בצל עד להשחמה, מוסיפים את הפטריות ומטגנים מעט.
שלב 3
0 דקות
לאחר מכן כותשים את השום ומטגנים קלות. מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה. מתבלים באגוז מוסקט, פלפל לבן ומלח. מוסיפים את הפסטו, מבשלים עוד כמה דקות ברתיחה ומכבים את האש.
שלב 4
0 דקות
יוצקים את הרוטב על הרביולי המסונן ומערבבים בעדינות, מגישים מיד.
שלב 1
מתוך
4
מבשלים את הרביולי לפי הוראות היצרן.
שלב 2
מתוך
4
במחבת או סיר נפרד מטגנים בצל עד להשחמה, מוסיפים את הפטריות ומטגנים מעט.
שלב 3
מתוך
4
לאחר מכן כותשים את השום ומטגנים קלות. מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה. מתבלים באגוז מוסקט, פלפל לבן ומלח. מוסיפים את הפסטו, מבשלים עוד כמה דקות ברתיחה ומכבים את האש.
שלב 4
מתוך
4
יוצקים את הרוטב על הרביולי המסונן ומערבבים בעדינות, מגישים מיד.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0