המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את כל החומרים יחד, למעט קוביות השוקולד, לשים למשך חמש-עשר דקות. מתקבלת עיסה מעט דביקה.
מכסים ומתפיחים במשך שעה וחצי.
מרדדים למשטח עגול, מחלקים למשולשים (כמו פיצה), מניחים חצי קוביית שוקולד במרכז כל משולש. מגלגלים מהקצה הרחב אל הקצה הדק, ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
מברישים בביצה טרופה. ומחממים תנור ל-180 מעלות.
מכניסים לתנור כ-20-30 דקות, עד הזהבה.
לאחר האפייה אפשר להבריש במי סוכר לברק וטעם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0