המתכון הזה נוצר עבור 40 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכניסים לקערת המיקסר את כל מרכיבי הבצק (עד הביצים, כולל) למעט החמאה, ולשים כ-5 דקות.
מוסיפים את החמאה וממשיכים ללוש עוד 3 דקות.
מעבירים לקערה ומתפיחים, עד להכפלת נפח (מומלץ להתפיח שעה בטמפרטורת החדר, ועוד לפחות 5 שעות בקירור).
מערבבים את כל חומרי המילוי (קקאו, סוכר, חמאה וקינמון) ומצננים למרקם משחתי.
מרדדים רבע מהבצק למלבן רחב, מורחים רבע מהמילוי בנדיבות וחותכים למשולשים צרים וארוכים.
מגלגלים כל משולש לצורת רוגלך, מהחלק העבה לחלק הצר, ומעבירים לתבנית מרופדת.
חוזרים על פעולה זו עם יתרת הבצק.
מניחים שוב להתפחה עד להכפלת הנפח.
אופים בחום של 180 מעלות כ-12 דקות.
הכנת הסירופ: מרתיחים יחד את הסוכר והמים.
מזגגים את הרוגלך מיד עם יציאתם מהתנור בסירופ החם. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0