המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים את הבצק: במיקסר מניחים קמח שמרים ומוסיפים את כל חומרי הבצק, למעט המלח. לשים 10 דקות.
מוסיפים את המלח ולשים 2 דקות נוספות.
מניחים את הבצק בקערה משומנת ומכוסה להתפחה, עד שהבצק מכפל את נפחו, כ-60 דקות.
להכנת מילוי הרוגלך - מניחים את כל החומרים בקערה ומערבבים. שומרים במקרר.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעיגול. מורחים את המלית וחותכים למשולשים. מגלגלים כל משולש לרוגלך.
מניחים להתפחה ל-20 דקות.
אופים ב-180 מעלות למשך 20 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0