המתכון הזה נוצר עבור 24 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בקערת מיקסר מניחים את החלב, סוכר, ביצים ומלח. מערבבים כדקה.
מוסיפים את הקמח ולשים כ-5 דקות.
מוסיפים את החמאה וממשיכים ללוש כ-5 דקות נוספות.
מכסים במגבת ומתפיחים כ-60 דקות במקום חמים.
מוציאים את האוויר ומעבירים למקרר ל-60 דקות נוספות.
מוציאים ומחלקים לשני חלקים.
על משטח מקומח מרדדים לעיגול דק מאוד, כ-3 מ"מ.
מורחים שכבה דקה של ממרח שוקולד.
חותכים ל-8 משולשים.
מגלגלים כל משולש מהחלק הרחב אל הקצה, תוך כדי הידוק.
מעבירים לתבנית עם נייר פרגמנט, במרווחים של כ-5 ס"מ.
מניחים להתפחה של 45 דקות.
מחממים תנור ל-170 מעלות.
מברישים בעדינות עם ביצה. אופים כ-15 דקות.
מכינים סירופ סוכר, מבשלים על אש נמוכה את המים והסוכר, עד שהסוכר נמס והסירופ מסמיך.
מוציאים ומברישים בסירופ סוכר.
מצננים מעט ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0