ממיסים את החמאה לסיר קטן, מוסיפים את אבקת הפטריות ומערבבים היטב. מוסיפים את החלב, מערבבים היטב.
שלב 2
3 דקות
נותנים לרוטב להתבשל 3 דקות עם מכסה, עד להסמכה.
שלב 3
0 דקות
מגישים מעל הפסטה ומלקקים את האצבעות!
שלב 1
מתוך
3
ממיסים את החמאה לסיר קטן, מוסיפים את אבקת הפטריות ומערבבים היטב. מוסיפים את החלב, מערבבים היטב.
שלב 2
מתוך
3
נותנים לרוטב להתבשל 3 דקות עם מכסה, עד להסמכה.
שלב 3
מתוך
3
מגישים מעל הפסטה ומלקקים את האצבעות!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות
1
צ
ציפי עזר
רוטב משעמם .הייתי מוסיפה מעט בצל מטוגן ומספר שיני שום קצוצות ואפילו כמה כפות יין לבן כמובן שפיסות קטנות של פטריות יוסיפו טעם.
במקום החלב אפשר להוסיף שמנת לבישול. מעט אגוז מוסקט מגורר יוסיפו ענין.
הערות 1