המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים במחבת את החמאה, ומוסיפים את השום והסלמון.
לאחר כשתי דקות, או הזהבה קלה, מוסיפים את החלב ואבקת מרק הפטריות.
מערבבים עד לרתיחה ראשונית, ומכבים את האש.
מרתיחים בסיר בינוני מים ומוסיפים את הפסטה. מבשלים לפי ההוראות.
מחלקים את הפסטה לצלחות, ומוסיפים מעל כל מנה 4-5 כפות רוטב מהמחבת. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0