להקציף את החלמונים עד לקבלת תערובת בהירה, להוסיף את הקמח, סוכר הוניל, גרידת לימון, שמן ומלח, לערבב לתערובת אחידה ולבסוך להוסיף את החלבונים המוקצפים לתוך התערובת בצורת קיפול.
שלב 3
25 דקות
יוצקים לתבנית משומנת של התנור, בתנור חומם מראש ל-180 מעלות ואופים כ-25 דקות.
שלב 4
0 דקות
מוציאים את העוגה, מניחים על מגבת לחה ומגלגלים לצורת רולדה ונותנים לעוגה לנוח.
שלב 5
0 דקות
מקציפים את השמנת ואח"כ מוסיפים את האינסטנט וניל.
שלב 6
0 דקות
משחררים את העוגה מהמגבת מורחים את הקרם וניל ומפזרים את הפקאן ומגלגלים שוב לצורת רולדה ומקשטים לפי האהבה והחשק ,שוקולד, קרם וניל וכדומה.
שלב 1
מתוך
6
להקציף את החלבונים עם הסוכר.
שלב 2
מתוך
6
להקציף את החלמונים עד לקבלת תערובת בהירה, להוסיף את הקמח, סוכר הוניל, גרידת לימון, שמן ומלח, לערבב לתערובת אחידה ולבסוך להוסיף את החלבונים המוקצפים לתוך התערובת בצורת קיפול.
שלב 3
מתוך
6
יוצקים לתבנית משומנת של התנור, בתנור חומם מראש ל-180 מעלות ואופים כ-25 דקות.
שלב 4
מתוך
6
מוציאים את העוגה, מניחים על מגבת לחה ומגלגלים לצורת רולדה ונותנים לעוגה לנוח.
שלב 5
מתוך
6
מקציפים את השמנת ואח"כ מוסיפים את האינסטנט וניל.
שלב 6
מתוך
6
משחררים את העוגה מהמגבת מורחים את הקרם וניל ומפזרים את הפקאן ומגלגלים שוב לצורת רולדה ומקשטים לפי האהבה והחשק ,שוקולד, קרם וניל וכדומה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0