המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מפרידים ביצים. מקציפים חלבונים, עד לקבלת קצף יציב. אחרי שהקצף יציב, מוסיפים סוכר בהדרגה וממשיכים להקציף.
מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים: חלמונים, קמח, אבקת אפייה, שמן וסוכר וניל.
משטחים את התערובת על ניר אפייה משומן (תבנית אפייה גדולה).
אופים בחום של 180 מעלות 15 דקות, עד שמזהיב קלות.
מפרידים את הבצק בעדינות מנייר האפייה תוך כדי גלגול לצורת רולדה.
הכנת הקרם: מקציפים קצפת, עד לקבלת קצף יציב. מוסיפים פודינג וממשיכים להקציף.
פותחים את הבצק המגולגל, ומורחים עליו שכבת קרם אחידה (ניתן לשמור מעט קרם למריחה על הרולדה מבחוץ).
מגלגלים בעדינות את הבצק והקרם לרולדה. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
אחלהההה של מתכוןן
תודה ויום מקסים
הצג מתכונים נוספים
הערות 1