לערבב יחד את כל החומרים ולהניח להתפחה ל-60 דקות.
*ניתן להמיר את השמרים היבשים ב-5 גרם שמרים טריים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 2
0 דקות
חובטים בבצק להוצאת אוויר.
שלב 3
0 דקות
מחלקים את הבצק ל-3 כדורים.
שלב 4
0 דקות
מרדדים כדור לעלה, מורחים ממרח שוקולד ומפזרים מעט קינמון. מגלגלים לרולדה.
שלב 5
0 דקות
חוזרים על הפעולה עם שאר כדורי הבצק.
שלב 6
30 דקות
מניחים להתפחה שניה עוד 30 דקות.
שלב 7
0 דקות
אופים ב-180 מעלות עד שהרולדות מזהיבות.
שלב 1
מתוך
7
לערבב יחד את כל החומרים ולהניח להתפחה ל-60 דקות.
*ניתן להמיר את השמרים היבשים ב-5 גרם שמרים טריים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 2
מתוך
7
חובטים בבצק להוצאת אוויר.
שלב 3
מתוך
7
מחלקים את הבצק ל-3 כדורים.
שלב 4
מתוך
7
מרדדים כדור לעלה, מורחים ממרח שוקולד ומפזרים מעט קינמון. מגלגלים לרולדה.
שלב 5
מתוך
7
חוזרים על הפעולה עם שאר כדורי הבצק.
שלב 6
מתוך
7
מניחים להתפחה שניה עוד 30 דקות.
שלב 7
מתוך
7
אופים ב-180 מעלות עד שהרולדות מזהיבות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0