המתכון הזה נוצר עבור 3 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לערבב יחד את כל החומרים ולהניח להתפחה ל-60 דקות. *ניתן להמיר את השמרים היבשים ב-5 גרם שמרים טריים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
חובטים בבצק להוצאת אוויר.
מחלקים את הבצק ל-3 כדורים.
מרדדים כדור לעלה, מורחים ממרח שוקולד ומפזרים מעט קינמון. מגלגלים לרולדה.
חוזרים על הפעולה עם שאר כדורי הבצק.
מניחים להתפחה שניה עוד 30 דקות.
אופים ב-180 מעלות עד שהרולדות מזהיבות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0