המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לערבב את כל החומרים מלבד חזה העוף והפסטרמה לבלילה.
לשטח את השניצלים.
לחתוך לרצועות ברוחב 3-4 ס"מ.
לפרוס על כל רצועות חזה עוף פסטרמה חתוכה לגודל המתאים.
לגלגל לרולדה קטנה (לחזק עם קיסם).
לטבול מכל הכיוונים היטב בבלילה.
לטגן עם הרבה שמן עד השחמה משני הכיוונים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0