המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לטגן חציל להזהבה יפה ולרסק במזלג.
לטגן בצל להזהבה יפה.
לטגן כבדי עוף, לצנן ולרסק במזלג.
(לטגן כל דבר לחוד).
לערבב הכל יחד עם התבלינים ומיץ לימון ולחלק את התערובת ל - 3 חלקים שווים.
להניח מעט לאורך על בצק עלים ולגלגל לרולדה (יוצאות 3 רולדות).
להניח בתבנית על נייר אפיה, על כל רולדה לחרוץ בסכין 3-4 חריצים באלכסון, להבריש בביצה ולפזר שומשום.
לאפות ב - 180 עד הזהבה יפה.
לטגן את הבצל להזהבה.
להוסיף את הפטריות לעוד כמה דקות ולהוריד מהאש.
להרתיח 2 כוסות מים בסיר גדול, עם שאר המצרכים, ולערבב עד הסמכה של הרוטב.
להוסיף את הבצל והפטריות המטוגנים, לערבב ולכבות להבה.
להגיש יחד עם פרוסת רולדה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0