המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים לילה לפני: מניחים קמח בקערת המיקסר ויוצרים גומה במרכז הקמח. מוסיפים סוכר, חלב, חלמונים ושמנת חמוצה, מלח וחמאה. לשים היטב בוו לישה לבצק אחיד, רך ודביק.
מכסים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר ללילה שלם.
בסיר קטן מבשלים את הפרג עם החלב, סוכר, ריבה וחמאה, עד לספיגת הנוזלים.
מצננים ומכניסים למקרר להתייצבות.
מחלקים את הבצק ל-4 חלקים שווים, מקמחים את משטח העבודה ופותחים כל חלק בעזרת מערוך למלבן.
מורחים מלית בנדיבות, מגלגלים לרולדה ומהדקים את הבצק.
מורחים את העוגות בביצה טרופה.
אופים ב-180 מעלות (בחום עליון תחתון), כ-30 דקות, עד להזהבה.
מכינים את הסירופ: בסיר קטן מערבבים את מרכיבי הסירופ, עד למרקם מעט דביק, ומורחים על הרולדות כשהן מוכנות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1