המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מכינים לילה לפני: מניחים קמח בקערת המיקסר ויוצרים גומה במרכז הקמח. מוסיפים סוכר, חלב, חלמונים ושמנת חמוצה, מלח וחמאה. לשים היטב בוו לישה לבצק אחיד, רך ודביק.
מכסים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר ללילה שלם.
בסיר קטן מבשלים את הפרג עם החלב, סוכר, ריבה וחמאה, עד לספיגת הנוזלים.
מצננים ומכניסים למקרר להתייצבות.
מחלקים את הבצק ל-4 חלקים שווים, מקמחים את משטח העבודה ופותחים כל חלק בעזרת מערוך למלבן.
מורחים מלית בנדיבות, מגלגלים לרולדה ומהדקים את הבצק.
מורחים את העוגות בביצה טרופה.
אופים ב-180 מעלות (בחום עליון תחתון), כ-30 דקות, עד להזהבה.
מכינים את הסירופ: בסיר קטן מערבבים את מרכיבי הסירופ, עד למרקם מעט דביק, ומורחים על הרולדות כשהן מוכנות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
כן אהבתי מאד.כמו כן יש הערה למה אלה שכותבים את המתכונים לא מפרידים בין נאמר מיצרכי הבצק למיצרכי המלוי וכו.זה מאד מבלבל,לתשומת ליבכם.תודה
תודה יצחק על תשומת הלב, יום מקסים
הצג מתכונים נוספים
הערות 1