המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
הבצק יספיק ל-3 רולדות.
ממיסים חמאה ומצננים. מניחים את כל חומרי הבצק והחמאה הצוננת,מלבד המלח, בקערת המיקסר.
מעבדים עם וו לישה כ-10 דקות, עד שמתקבל בצק רך ומבריק.
מוסיפים את המלח ומערבלים דקה נוספת.
מפזרים על הבצק מעט קמח כדי שלא ידבק לשקית בשעת ההתפחה, מכסים את קערת המיקסר בניילון נצמד ומניחים להתפחה כ-60 במקרר.
מחלקים את הבצק שתפח לשלושה חלקים.
מרדדים כל חלק למלבן דק.
מורחים על כל מלבן טחינה גולמית ועליה סילאן. מפזרים סוכר חום, שקדים וקינמון (משאירים שני ס"מ מכל צד ללא מלית). מגלגלים לגליל וחוצים אותו לשני חלקים.
כורכים את שני החצאים אחד בשני בצורת בורג ומהדקים בקצוות. מניחים כל רולדה בתבנית אינגליש קייק. מעבירים לאפייה בתנור שחומם מראש לחום 160 מעלות.
הרולדות מוכנות כשצבען שחום.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0