שמים את כל חומרי הבצק והחמאה הצוננת מלבד המלח בקערת המיקסר.
שלב 3
0 דקות
מעבדים עם וו לישה כ-10 דקות עד שמתקבל בצק רך ומבריק. מוסיפים את המלח ומערבלים דקה נוספת.
שלב 4
0 דקות
מפזרים על הבצק קורט קמח כדי שלא יידבק לשקית בשעת ההתפחה, מכסים את קערת המיקסר בניילון נצמד ומניחים להתפחה כ-60 דקות במקרר.
שלב 5
0 דקות
מחממים חמאה, סוכר, גרד לימון וחלב בסיר עד לרתיחה והמסת הסוכר. מוסיפים פרג, ביסקוויטים וצימוקים ומערבבים. מבשלים שתי דקות נוספות ומסירים מהאש.
שלב 6
0 דקות
מחלקים את הבצק שתפח לשלושה חלקים. מרדדים כל חלק למלבן דק. מורחים שליש ממלית הפרג על המלבן (משאירים שני ס"מ מכל צד ללא מלית). מגלגלים לגליל וחוצים אותו לשני חלקים.
שלב 7
0 דקות
כורכים את שני החצאים אחד בשני בצורת בורג ומהדקים בקצוות. מעבירים לאפייה בתנור שחומם מראש לחום 160 מעלות. הרולדות מוכנות כשצבען שחום.
שלב 1
מתוך
7
ממיסים חמאה ומצננים.
שלב 2
מתוך
7
שמים את כל חומרי הבצק והחמאה הצוננת מלבד המלח בקערת המיקסר.
שלב 3
מתוך
7
מעבדים עם וו לישה כ-10 דקות עד שמתקבל בצק רך ומבריק. מוסיפים את המלח ומערבלים דקה נוספת.
שלב 4
מתוך
7
מפזרים על הבצק קורט קמח כדי שלא יידבק לשקית בשעת ההתפחה, מכסים את קערת המיקסר בניילון נצמד ומניחים להתפחה כ-60 דקות במקרר.
שלב 5
מתוך
7
מחממים חמאה, סוכר, גרד לימון וחלב בסיר עד לרתיחה והמסת הסוכר. מוסיפים פרג, ביסקוויטים וצימוקים ומערבבים. מבשלים שתי דקות נוספות ומסירים מהאש.
שלב 6
מתוך
7
מחלקים את הבצק שתפח לשלושה חלקים. מרדדים כל חלק למלבן דק. מורחים שליש ממלית הפרג על המלבן (משאירים שני ס"מ מכל צד ללא מלית). מגלגלים לגליל וחוצים אותו לשני חלקים.
שלב 7
מתוך
7
כורכים את שני החצאים אחד בשני בצורת בורג ומהדקים בקצוות. מעבירים לאפייה בתנור שחומם מראש לחום 160 מעלות. הרולדות מוכנות כשצבען שחום.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0