המתכון הזה נוצר עבור 3 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
הכנת הבצק: ממיסים חמאה ומצננים. שמים את כל חומרי הבצק והחמאה הצוננת, מלבד המלח, בקערת המיקסר. מעבדים עם וו לישה כ- 10 דקות עד שמתקבל בצק רך ומבריק.
מוסיפים את המלח ומערבלים דקה נוספת. מפזרים על הבצק קורט מלח כדי שלא יידבק לשקית בשעת ההתפחה.
מכסים את קערת המיקסר בניילון נצמד ומניחים להתפחה כ- 60 דקות במקרר.
הכנת המלית: ממיסים את החמאה בסיר קטן, מוסיפים שמן, קקאו, קינמון, סוכר וניל וסוכר. מערבבים היטב. מסירים מהאש ומצננים בצד.
הרכבת הרולדות: מחלקים את הבצק שתפח לשלושה חלקים. מרדדים כל חלק למלבן דק. מורחים שליש מהמלית על המלבן (משאירים שני ס"מ מכל צד ללא מלית).
מגלגלים לגליל וחוצים אותו לשני חלקים. כורכים את שני החצאים אחד בשני עד שנוצרת רולדה אחת ומהדקים בקצוות.
מניחים מיד לאפייה בתנור שחומם מראש לחום 160 מעלות. הרולדות מוכנות כשצבען שחום.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0