המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים מחבת עם 2-3 כפות שמן זית.
מורחים את הנתח בשמן זית, ממליחים ומפלפלים.
מפרידים את עלי הטימין והרוזמרין מהענפים, קוצצים את העלים ומפזרים על הנתח.
צורבים את הנתח על המחבת החמה סביב סביב, מכל צידיו, בחום גבוה עד שישחים.
שמים בתבנית את שיני השום, הבצלים, עלי הדפנה, היין האדום, 2 כפות שמן זית מלח ופלפל.
מוסיפים לתבנית את הבשר.
עוטפים את התבנית בנייר כסף ואופים בחום של 120 מעלות כשעה וחצי.
תפוחי האדמה: מבשלים את תפוחי האדמה 10 דק' במים רותחים עם מלח. מסננים.
מפרידים את עשבי התיבול מהענפים וקוצצים אותם.
מחממים את השמן במחבת על אש גבוהה.
מטגנים את תפוחי האדמה עם העשבים, מלח ופלפל כעשר דקות עד שהם זהובים יפה.
מערבבים את הלימון, החרדל והשום ומוזגים על תפוחי האדמה שבמחבת.
מגישים לצד הרוסט.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0