המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
יום לפני ההכנה שוטפים את נתח (סינטה) הבשר, מייבשים ומניחים על מגש. חורצים בנתח מספר חריצים ודוחפים פנימה את שיני השום. מערבבים בכלי את הדבש, החרדל והשמן ומורחים את הנתח מכל הצדדים. זורים מעלתימין, רוזמרין ופלפל שחור ומהדקים. מכסים בניילון ניצמד ומקררים למשך הלילה. מוציאים את הנתח מהמקרר שעה לפני הצלייה.
מחממים תנור לחום גבוה מאוד (240 צ.). מניחים את נתח הבשר על רשת המונחת בתוך תבנית ויוצקים לתבנית כוס מים.
צולים את הבשר 20 דקות.
מנמיכים את הטמפרטורה של התנור ל-180 צ. וצולים 20 דקות נוספות לדרגת מדיום.
מוציאים את הבשר מהתנור, מכסים בנייר אלומיניום וממתינים 15 דק'.
לרוטב: שמים את כל החומרים לרוטב במעבד מזון ומעבדים לרוטב אחיד. טועמים ומשפרים תיבול.
מעבירים את נתח הבשר למשטח עבודה ופורסים לפרוסות בעובי הרצוי. מגישים עם רוטב צילי ופלפלים קלויים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0