המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ללוש את כל חומרי הבצק. להתפיח שעה בערך.
לערבב את חומרי המילוי. להניח במקרר עד לשימוש.
לאחר שהבצק תפח - לרדד לצורת ריבוע. לחתוך לצורת ריבועים ולהניח מילוי באמצע כל ריבוע. לשים מעל כל מילוי דובדבן, ולסגור היטב.
למרוח כל גבינית בחלמון, כדי שיתקבל צבע יפה.
לחמם תנור ל-180 מעלות ולאפות עד הזהבה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0