המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
משרים את הדלעת והמלון עם הסוכר ללילה.
מוסיפים קינמון, מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש.
מבשלים עד שהנוזלים כמעט מתאדים לגמרי.
שימו לב - לא בוחשים אלא מנדנדים את הסיר, כדי שהקוביות לא יפגעו.
10 דק' לפני תום הבישול מוסיפים את הלימון. *ניתן להמיר את הלימון ב-1/4 כפית מלח לימון. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0