המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שוטפים היטב את החצילים. חותכים בסכין סביב הגבעולים, כך שהגבעולים נשארים ורק העלים מסביב מוסרים.
מחוררים במזלג את החצילים מכל הכוונים. מניחים אותם בסיר רחב ומכסים במים.
מבשלים כ-30 דקות ומסננים את הנוזלים. חוזרים על פעולה זו פעמיים. מסננים את החצילים ומצננים.
מניחים את הסוכר בסיר בינוני ושטוח, מוסיפים את מיץ הלימון והמים. מערבבים ומבשלים כ-30 דקות על להבה בינונית.
מוסיפים לסירופ הסוכר את הזנגוויל, הקינמון והציפורן. מערבבים ומבשלים 5 דקות.
מוסיפים לסירופ את החצילים. מכסים ומבשלים על להבה נמוכה כ-90 דקות, עד שהחצילים מצטמקים למרקחת שחומה וצמיגית.
מצננים ומעבירים לכלי בעל סגירה הרמטית.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
כן
הצג מתכונים נוספים
הערות 2