המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
בסיר בינוני מאדים מעט 2 בצלים בתוספת כף חמאה.
מוסיפים את האורז (לא לשטוף את האורז!), שתי כפות שמן זית וליטר וחצי ציר ירקות. לא מכסים את סיר הבישול.
מבשלים תוך כדי ערבוב על אש בינונית עד לאידוי הנוזלים.
מוסיפים כוס נוספת של נוזל ושל ציר - לאחר מכן ממשיכים לערבב ולאדות.מבשלים כ-20 דקות עד שהאורז נעשה רך, אך לא רך מדי ואין עודפי נוזלים.
במחבת נפרדת מטגנים 1/4 ק"ג סוגי פטריות קצוצות: פורטובלה, שמפיניון, יער, שיטקי ופורציני עם 2 כפות שמן זית, 2 כפות חמאה, 10 ענפי טימין, מלח ופלפל לפי הטעם.
מוסיפים כוס שמנת מתוקה, מביאים לרתיחה ומוסיפים לריזוטו.
מפזרים מעל גבינת פרמזן מגוררת.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0